DC Yhdistys ry. - DC Association
Suomeksi

Jäsenlentojen ehdot

Lennoille voivat osallistua vain DC-yhdistys ry:n jäsenet.
Jos et ole jäsen, voit myös liittyä jäseneksi varatessasi lennon varauslomakkeen kohdassa ”Jäsenyys”.

Lue Ilmailulain tulkinta asiasta Lisätietoja jäsenyydestä.

Varmista lentosi

Muista varmistaa paikkasi paikkatilannetaulukosta ennen lentoa, koska lento voidaan peruuttaa esim. vähäisen osanottajamäärän vuoksi, sään takia tai muusta pakottavasta syystä. Pääsääntönä on, että lento toteutuu jos paikkoja on jäljellä neljä tai vähemmän, mutta asia kannattaa tarkistaa jos paikkoja on jäljellä. Soita 050 566 6346 tai lähetä sähköpostia lennot@dc-ry.fi.

Lennolle ilmoittautuminen ”check in”

Lennolle tulee ilmoittautua Helsinki-Vantaan Liiketerminaalilla 60 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa ja muilla lentoasemilla ja lentopaikoilla vähintään 45 minuuttia ennen lähtöaikaa. Retkillä tapaamisaika kentällä sovitaan erikseen.

Jos haet yhdistyksen jäsenyyttä varatessasi lennon, maksa vain lentomaksu; jäsenmaksulasku tulee n. viikon kuluessa sähköpostiisi.

Tiedustelut, varaukset ja peruutukset puhelimella

Soita numeroon 050 566 6346. (ei tekstiviestejä tai ilmoituksia vastaajaan)

Lennon peruuttaminen

Mikäli et voi tulla varaamallesi lennolle, muista peruuttaa varauksesi ajoissa, viimeistään tilauslomakkeella mainittuna aikana. Käytä peruutuslinkiä jonka saat varatessasi lennon (tai soita 050 566 6346).

Lennon peruuttamatta jättäminen vie paikan joltakin toiselta jäseneltä ja aiheuttaa taloudellista vahinkoa yhdistykselle. Jos jäät saapumatta lennolle, maksua ei palauteta.

DC-3 on historiallinen ilma-alus. DC-yhdistyksen toiminta ei täytä yhtä vaativia turvallisuuskriteerejä kuin kaupallisessa lentotoiminnassa ohjaajien, lentokaluston, huoltotoiminnan ja operoinnin osalta.

Muut ehdot ja vakuutusturva

DC-yhdistys vertaa lennon varaajien henkilötietoja jäsenrekisteriin talletettuihin tietoihin ja korjaa ne varauksessa ilmoitetuilla tiedoilla. Jos jäseneksi itsensä lmoittaneen tietoja ei löydy rekisteristä, ne lisätään ja katsotaan ilmoittautuminen jäsenanomukseksi.

Koska DC-yhdistys ei ole kaupallinen operaattori, se ei korvaa lentojen peruuntumista millään tavalla. Tämä koskee myös lentoa, joka keskeytyy esimerkiksi teknisen vian takia kesken matkan. Yhdistys palauttaa lennon lentämättä jääneen osan hinnan. Lennolle osallistuvan on varauduttava keskeytymistilanteessa palaamaan matkalta omin varoin.

Lennolle osallistuvan vakuutusturvana onnettomuustapauksessa on vakuutus, jonka korvaussumma matkustaja-, matkatavara- ja muista vahingoista on säädöksen (EC) no 785/2004 artiklojen 6 ja 7 mukainen ja vakuutusyhtiöiden vastuuta koskevan lausekkeen LMA 3333 21/06/07 alaisia.

Henkilön on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä lennolle tullessaan. Ota maksukuitti mukaan kun tulet lennolle.

Dc-yhdistyksen logo

DC Yhdistys ry.

Y-tunnus: 2003383-8
Yhdistysrekisteri: 148.462
IBAN: FI32 2001 1800 3885 17

Malmin lentoasema
00700 Helsinki
Finland

puh: +358 50 566 6346  (ei viestejä)
email:  info@dc-ry.fi

Scroll to Top