• Artikkelia viimeksi muokattu:30.09.2021

Kolmonen saapui touko-kesäkuun vaihteessa Helsinki-Vantaalle, jota se pitää nyt kotikenttänään. Katso Finavian tiedote asiasta.

Lentokausi pääsi alkamaan vasta kesäkuun puolivälissä. Lentoja oli tasaisesti, enimmäkseen paikallislentoja Helsinki-Vantaalta. Vierailuja muille kentille voitiin toteuttaa, vaikka tapahtumia oli harmillisesti jouduttu perumaan koronan takia. Ulkomaan matkat jäivät kokonaan väliin tänä vuonna.

Kolmonen lennettiin Vaasaan talveksi 25.09. Pirkkalan ja Kauhavan kautta, joissa lennettiin matkalla paikallislennot. Lentokausi päättyi komeasti, kerrankin kauniissa säässä, 26.09. Vaasan ja Seinäjoen paikallislentoihin ja Vaasan laskuvarjokerhon hyppylentoon.

Lentokaudella lennettiin yhteensä 69:34 tuntia ja 138 laskeutumista. OH-LCH:n kokonaislentotuntimäärä on nyt 35013 tuntia. Kaikkiaan kauden 108 jäsenlennolla oli matkustajina 1727 jäsentä.

You are currently viewing Lentokausi 2021