DC-yhdistys ry. - DC-Association

Koronavirus aiheuttaa rajoituksia jäsenlentoihin. Kaikki lennot on laitettu toistaiseksi tilaan, jossa niihin ei voi tehdä varauksia. Lennot on peruttu ainakin toukokuun loppuun asti.

Kolmonen on Vaasassa huollossa, jonne odotamme moottoria, itse asiassa kahta, USA:sta, josta ne saapuvat huhtikuun aikana. Tarkoitus on vaihtaa oikealle puolelle takuuhuollossa ollut moottori, joskaan se ei ole välttämätöntä. Istuinpäällisten uusinta ja matkustamon ikkunoiden kunnostus vaativat vielä työtunteja. Huoltoon on tullut uusi ongelma Uudenmaan eristämisen myötä; vain muualta tulevat mekaanikkomme voivat matkustaa Vaasaan ja osallistua huoltotoimiin. Lisäksi joukko on kutistunut, kun 70+ henkilöt on määrätty karanteeniin.

Malmin lentokentän tilanne saattaa tuoda muutoksia lento-ohjelmaan ja lentojen hintoihin.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista parhaamme mukaan. Toivomme jäseniltä kärsivällisyyttä. Pysykää terveinä.

Koronavirus vaikuttaa Kolmosen lentoihin