DC-yhdistys ry. - DC-Association

Koronavirus aiheuttaa rajoituksia DC-yhdistyksen toimintaan. Seuraamme valtioneuvoston ohjeita ja toimimme niiden mukaan.

Jäsenlennot on peruttu toukokuun loppuun asti. Kaikki kesäkuun lennot eivät ole toistaiseksi varattavissa. Sopeutamme lento-ohjelmaa vallitsevan tilanteen ja kulloinkin voimassa oleviin sääntöjen mukaan. Joitakin elokuun lentoja on varattavissa, vaikka niiden toteutuminen ei ole vielä varmaa.
Ajantasainen tieto löytyy osoitteesta dc-ry.fi/jasenlennot/varaa.

Olemme joutuneet tekemään muutoksia lentoihin estääksemme parhaamme mukaan koronatartunnat. Paikkaluku on toistaiseksi 15 (normaalisti 19). Tällä varmistamme, että kaikki voivat istua yksin ilman vierustoveria. Lisäksi jaamme kaikille lennoille tuleville kasvomaskit. Myös henkilökunta käyttää kasvomaskeja. Desinfioimisainetta varataan käsien puhdistukseen ennen ja jälkeen lennon. Kaikki koneen kädensijat ja istuinten käsinojat desinfioidaan ennen lentoja. Ohjaamon ovi pidetään suljettuna lentäjien turvallisuuden varmistamiseksi, koska he eivät voi käyttää maskia lennon aikana.

Kone lennettiin Vaasasta Malmille lauantaina 23.05. Tämän jälkeen lennetään tarkastuslennot Vantaan kentällä. Ensimmäiset julkiset lennot ovat keskiviikkona 10.06. elleivät määräykset aiheuta muutoksia.

Valitettavasti emme voi lennättää Lastensairaalan lapsipotilaita vallitsevassa koronatilanteessa.
Lentoihin varatut varat siirtyvät seuraavalle lentokaudelle, 2021.

Malmin lentokentän tilanne saattaa tuoda muutoksia lento-ohjelmaan ja lentojen hintoihin.

Toivomme jäseniltä kärsivällisyyttä. Pysytään terveinä.

Uutisia, koronan vaikutukset