DC-yhdistys ry. - DC-Association

Jäsenlentojen varaaminen ja kalenteri

Paikkatilanne ja lentojen varaaminen

Avaa varauslomake klikkaamalla lennon nimitekstiä  lentolistasta. Täytä lomake huolellisesti. Tulosta saamasi lasku ja/tai lähetä se sähköpostiisi. Näin saat sähköpostiisi lennon tiedot ja peruutuslinkin. Lennosta löydät lisätietoja klikkaamalla lennon kohdalla info-kuvaketta.  Muutokset lentoihin ja niiden aikatauluihin ovat mahdollisia.

Ongelmia lomakkeen täyttämisen kanssa? Katso lomakkeen käyttöohje tästä

Lentojen hinnat

20-25 minuutin paikallislennon (Paikallislento) hinta on 60,00 €.  Muiden lentojen hinnat riippuvat lennon kestosta, välilaskujen määrästä, yöpymisestä, navigointimaksuista, ulkomaiden kenttämaksuista yms.
Hinnat löydät klikkaamalla lennon kohdalla info-kuvaketta. Lennon hinta ei sisällä jäsenmaksua.

Lennolle ilmoittautuminen

Lähtöpaikalle tulee saapua vähintään 30 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään maksukuitti.

HUOM
DC-3 on historiallinen ilma-alus. DC-yhdistyksen toiminta ei täytä yhtä vaativia turvallisuuskriteerejä kuin kaupallisessa lentotoiminnassa ohjaajien, lentokaluston, huoltotoiminnan ja operoinnin osalta.

Ennen Jäsenlennolle tulemista, ole hyvä ja lue Lentojen ehdot

Jäsenlentokalenteri ja lentojen paikkatilanne