Jäsenlentojen varaaminen ja kalenteri

Paikkatilanne ja lentojen varaaminen

Avaa varauslomake klikkaamalla lennon nimitekstiä  lentolistasta. Täytä lomake huolellisesti. Tulosta saamasi lasku ja/tai lähetä se sähköpostiisi. Näin saat sähköpostiisi lennon tiedot ja peruutuslinkin. Lennosta löydät lisätietoja klikkaamalla lennon kohdalla info-kuvaketta.  Muutokset lentoihin ja niiden aikatauluihin ovat mahdollisia.

Ongelmia lomakkeen täyttämisen kanssa?
Katso lomakkeen käyttöohje tästä

Jäsenyys

Kaikki DC-yhdistyksen lennot edellyttävät yhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä jäsen, voit  anoa jäsenyyttä lennonvarauksen yhteydessä ruksimalla sopivan vaihtoehdon varauslomakkeella. Jäsenmaksulasku tulee sähköpostiin n. viikon kuluessa.

Lentojen hinnat

Noin 25 minuutin paikallislennon (Paikallislento) hinta on 65,00 €.  Muiden lentojen hinnat riippuvat lennon kestosta, välilaskujen määrästä, yöpymisestä, navigointimaksuista, kenttämaksuista yms.
Hinnat löydät klikkaamalla lennon kohdalla info-kuvaketta (pieni pyöreä sininen, jossa i) .
Lennon hinta ei sisällä jäsenmaksua eikä mahdollista majoitusta. Älä maksa jäsenmaksua lentomaksun yhteydessä, se laskutetaan erikseen.

Lennolle ilmoittautuminen

Lähtöpaikalle tulee saapua vähintään 30 (korona-aikana 45) minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään lennon maksukuitti.

Oheistuotteet

Jos haluat ostaa yhdistyksen oheistuotteita. Maksutavat käteinen ja yleisimmät maksukortit.

HUOM.
DC-3 on historiallinen ilma-alus. DC-yhdistyksen toiminta ei täytä yhtä vaativia turvallisuuskriteerejä kuin kaupallisessa lentotoiminnassa ohjaajien, lentokaluston, huoltotoiminnan ja operoinnin osalta.

Ennen jäsenlennolle tulemista, ole hyvä ja lue lentojen ehdot

Jäsenryhmälennot

Jäsenlentokalenteri ja lentojen paikkatilanne