DC-yhdistys ry. - DC-Association

Oheistuotteet ovat myynnissä jäsenlentojen ja tapahtumien yhteydessä.
Accessories are for sale in connection with flights and events.

T-paidat

DC-yhdistyksen perinteinen t-paita. Väri vaaleanharmaa. Koot S – XXXL
Hinta 15,00 €

Uudet “Flying Legend” -t-paidat
Hinta 20,00 €

T-Shirts

DC-association traditional t-shirt. Color light gray. Sizes S – XXXL.
Price 15,00 €

New “Flying Legend” t-shirts
Price 20,00 €

Lippalakki

DC-3 Club -lippis. Tämä kuuluu jokaisen jäsenen hankkia. Sopii kaikille. Eri tilauserät poikkeavat hieman toisistaan.
Hinta 15,00 €

DC-association DC-3 Club Cap

One size fits all cap. Every member should have this. Order items may slightly differ from each other.
Price 15,00 €

Hihamerkit

Pyrimme pitämään myynnissä kahta eri hihamerkkiä. Koko noin 7 – 10 cm.

Olemme lisäksi teettäneet hihamerkkejä eri tapahtumien ja merkkipäivien kunniaksi. Näitä merkkejä ei yleensä tilata lisää, joten kun saatavuus loppuu, niistä tulee ainutlaatuisia harvinaisuuksia.
Hinta 10,00 €

Sleeve padges

Two sleeve padges are normally availabe. Sizes 7 – 10 cm. Some rare patches may be available for special events.
Price 10,00 €

Pinssi

Pinssin koko on 30 x 15 mm ja siinä on kaksi lukkoa. Kuva ei tee oikeutta pinssille.
Hinta 5,00 €

Pin padge

Size 30 x 15 mm. Two pins.
Price 5,00 €

Valokuvat, tarrat ja kortit

Yhdistyksellä on tällä hetkellä pääasiassa vanhaa varastoa oikealla filmikameralla otettuja “vintage” -kuvia ja kortteja. Tarroja on kahdenlaisia.
Molemmat joko päälle tai lasin taakse liimattavia. Koot n. 150 x 50 mm ja 100 x 50 mm.

Hinnat 2,50 €/kpl.

Photos, stickers and post cards

Old stock vintage pictures and cards available at the moment. Stcker sizes about 150 x 50 mm and 100 x 50 mm. Can be placed both top or back side of a window.

Price 2,50 €/pcs

DC-yhdistys ry:n puukko

Iisakki Järvenpää Oy valmistaa DC-yhdistys -puukkoja tilauksesta.

Lähtökohtana on Iisakin Jahtipartio-puukko joka on hieno muistoesineeksi ja lisäksi mainio käyttöpuukko.

DC-yhdistyksen puukossa on partiopuukolle tunnusomaisesti muotoiltu. Terä on hiiliteräksinen ja kiillotettu, pituus 12 cm. Kahva on valmistettu yksittäisistä nahkalapuista latomalla jonka jälkeen pinta on hiottu ja lakattu. Kahvan päissä olevat helat ovat kiillotettua alumiinia. Alahela toimii myös sormisuojana. Tuppi on ympärineulottu vaaleanruskeaa nahkaa ja siinä on tupen kärjessä ja suuaukossa vahvikkeet kiillotettua ruostumatonta terästä. Kuviointi tehdään laserilla.

Puukon terään tulee kaiverrus “DC-yhdistys ry”. Lisäksi on mahdollista tilata haluttu lisäteksti, esim. oma nimi.
Puukon voi tilata Iisakki Järvenpää Oy:ltä nettitilauksena.

Hinta 99,00 €

DC-association knife

DC-3 knife is manufactured by one of the oldest Finnish knife workshop
Iisakki Järvenpää Ltd

The knife is beautiful, safe and handy to use. Suitable as a present, ornament or collectable, and of course for everyday use.

DC-associaton knife is based on very popular Hunting-Scout knife. The blade is 12 cm long, made of polished carbon steel, and its shape is characteristic for the knife. The handle is built up from stacked leather layers, and its surface is then sanded and varnished. The ferrules on both ends of the handle are polished aluminum. The bolster serves also as a finger guard. The sheath is light brown round sewn leather, and at the tip and at the mouth there are reinforcements made of polished stainless steel. The design on the sheath is done by laser printing.

All DC-association knife blade will have engraving “DC-yhdistys ry”. Additional limited personal engraving is possible.

The knife shall be ordered directly from
Iisakki Järvenpää online shop.
Price 99,00 €

Knife is sharp, always handle it carefully. It also may be a dangerous weapon in the wrong hands.

Keep knife always out of the reach of children.