DC-yhdistys on perustettu pitämään yllä DC-3 lentokalustoa ja siihen liittyvää tietämystä Suomessa. DC-3 OH-LCH lennättää yhdistyksen jäseniä 50-100 tuntia vuodessa Suomessa
ja ulkomailla. Koneen omistaa Airveteran Oy, sitä operoi ja huoltaa DC-yhdistys ry.

DC Association has been established to maintain DC-3 aircraft and preserve the related knowledge in Finland. DC-3 OH-LCH flies members 50-100 hours a year.
The aircraft is owned by Airveteran Ltd, operated and serviced by DC Association.

The finest airplane that ever was built or ever will be built by man. (C.V.Glines / W.F.Moseley)

Jos DC-yhdistyksen toiminta, historiallisen DC-3 -koneemme OH-LCH lentokunnossa pitäminen ja siihen liittyvä toiminta kiinnostavat, täytä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.

If the operation of the DC Association and related activities of our historic DC-3 aircraft OH-LCH are of interest to you, please fill out a membership application and become a member.

Hyvä jäsen.
Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla rekisterissämme. Jos et ole saanut yhdistykseltä postia tai sähköpostia, luultavasti yhteystietosi eivät ole ajan tasalla.
Päivitä tietosi jäsentietolomakkeella tai sähköpostilla info@dc-ry.fi.

Dear member.
Make sure your information is up to date in our registry in case of changes.
Update your information using the membership information form or by e-mail info@dc-ry.fi.

DC-yhdistys ry vastaanottaa lahjoituksia toimintansa tukemiseen tililleen
The DC Association will receive donations to support its operations in its bank account
IBAN:  FI32 2001 1800 3885 17    SWIFT (BIC): NDEAFIHH

DC-3 OH-LCH Airveteran Esite - Brochure DC-yhdistys ry / Airveteran oy